
بررسی چگالی پیوند عرضی در فرآیند پخت نانوکامپوزیتهای پختشونده با UV با استفاده از تحلیل مکانیکی حرارتی دینامیکی
بررسی چگالی پیوند عرضی در فرآیند پخت نانوکامپوزیتهای پختشونده با UV با استفاده از تحلیل مکانیکی حرارتی دینامیکی
0
104
بررسی چگالی پیوند عرضی در فرآیند پخت نانوکامپوزیتهای پختشونده با UV با استفاده از تحلیل مکانیکی حرارتی دینامیکی
این پژوهش به بررسی تأثیر مقدار پلیآنیلین بر چگالی اتصالات عرضی نانوکامپوزیتهای یورتان آکریلات پختشونده با UV میپردازد. برای تحلیل رفتار اتصالات عرضی از روش تحلیل مکانیکی حرارتی دینامیکی (DMTA) استفاده شده است. نتایج نشان میدهند که بهترین میزان اتصالات عرضی در غلظت ۳ درصد پلیآنیلین حاصل میشود. این یافتهها به توسعه مواد پیشرفتهی پختشونده با UV با خواص مهندسیشده کمک میکنند.
ثبت نظر